|
Autor de manga...Cum pot sa public?
|
|
07-03-2010, 10:48 AM
|
|||
|
|||
|
Autor de manga...Cum pot sa public?
Ei bine , am inceput de o saptamana un proiect serios(cel putin din punct de vedere personal).Este vorba de o banda desenata alb negru cu grafica pot spune excelenta din punctul meu de vedere ,dar nu vreau sa fiu prea mandra
.Am terminat deja 17 pagini si intr-o saptamana sper sa desenez inca pe atat (daca nu mai mult).Genurile abordate sunt shounen , supernatural,fantasy,comedy , adventure,romance.In aceasta vacanta vreau sa termin cel putin 4 capitole (mult de lucru...dar asta e arta).Inca nu am aplicat tusul (pentru contur ).La asta sper sa ma ajute un coleg care se pricepe la folosirea carbunelui si tusului.Deci daca ma ajuta pot spune k sunt o profesionista cu un staff member.![]() .IN FINE!!INTREBAREA MEA E CU CE EDITURA POT COLABORA PENTRU PUBLICAREA PE PIATA ROMANA(DESIGUR , PUBLICAREA PLANUITA ABIA PESTE APROXIMATIV 4 LUNI)? |
|||
|
07-03-2010, 04:44 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Autor de manga...Cum pot sa public?
vorbeste cu Shiva, si ea face manga http://shivatenshitan.deviantart.com/
ai mai e raluca-z sansele sa poti publica ceva sunt cam zero, dar daca ai bani... cine stie. ia editurile pe rand si trimite-le un mail cu munca ta si planul de atac. |
|||
|
07-04-2010, 01:08 PM
|
|||
|
|||
|
MERSI MULT !O sa incerc! :*
Si nu cred ca e vorba de bani aici ...Nu am publicat nimic pana acum asa ca nu stiu cum sta treaba,dar cred ca daca proiectul merita si e bine facut nu vad de ce sa am chiar zero sanse. (fara nici o suparare).
|
|||
|
07-04-2010, 06:48 PM
|
|||
|
|||
|
Ai sanse apropiate zero pentru ca o editura nu va investi bani in ceva ce nu se va vinde. Nu conteaza ca e bine facut proiectul. Benzile desenate pe piata romana sunt practic inexistente, si nu pentru ca nu ar fi cine sa le deseneze, dar nu se risca nimeni sa bage bani in asa ceva.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

.Am terminat deja 17 pagini si intr-o saptamana sper sa desenez inca pe atat (daca nu mai mult).Genurile abordate sunt shounen , supernatural,fantasy,comedy , adventure,romance.In aceasta vacanta vreau sa termin cel putin 4 capitole (mult de lucru...dar asta e arta).Inca nu am aplicat tusul (pentru contur ).La asta sper sa ma ajute un coleg care se pricepe la folosirea carbunelui si tusului.Deci daca ma ajuta pot spune k sunt o profesionista cu un staff member.

![[Image: Me-and-the-Devil-Blues-v02c02p05-3.png]](http://i67.photobucket.com/albums/h289/sfpetru/Me-and-the-Devil-Blues-v02c02p05-3.png)