Thread Closed 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GTO
05-12-2010, 03:17 PM
GTO
GTO manga
Am un director cu pagini memorabile din mangaurile pe care le-am citit, iar ieri m-am plimbat prin el cautand ceva pentru un banner, dand peste o pagina din GTO.

Problema cu GTO e ca multe capitole sunt lucrate cu curu, dupa cum va evidentia pagina de mai jos (imaginea e redimensionata ca sa nu rupa forumul, dimensiunea originala e destul de mare la 966x1554). Eu (romanga) sunt dispus sa fac type si traducere la toate cele 25 de volume daca se gaseste un cleaner serios care sa aduca acele pagini la normal, adica sa faca bulele albe. Nu toate capitolele sunt asa, dar tin minte ca cel putin cateva volume sunt. La acele sfx-uri de peste imagini nu ma astept sa redesenati, merge si facut acel careu alb opac.
Deci sugerez un joint sau ceva similar intre romanga si mangazup sau alte grupuri care vad anuntul acesta.

[Image: GTO_Vol08-081a-1.jpg]

[Image: Me-and-the-Devil-Blues-v02c02p05-3.png]
Find all posts by this user
05-12-2010, 05:57 PM
RE: GTO
200 de capitole o.o

bafta!Big Grin
05-12-2010, 06:25 PM
Poi nu ma apuc de el daca nu se ofera cleaner, am pe ce lucra momentan. Bafta mai incolo Smile

05-12-2010, 06:37 PM
dupa cum arata unele serii de manga trebuie sa mai invat din paginile color si cum sa golesc bule rapid>.>(se uita la bulele colorate) ma intreb daca asa era si pe original in bule o.o

PS: cu bulele normale ma descurc cu pensula si radiera, dar cu astea, dureros pentru ochii mei Q.Q
PPS: daca as fi cleaner serios m-as apuca=))
05-12-2010, 06:41 PM
Nu era asa original, tipu a folosit un program pe care l-a scris el pentru typesetting si probabil din program poti sa-i dai background, n-am idee ca nu l-am descarcat.

Oricum, daca vrei sa inveti sa cureti mai rapid te costa cateva ore in slujba grupului meu si te invat eu Big Grin

Thread Closed 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Contact UsMangazupReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication