Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cititi inainte de a face o propunere
02-02-2009, 08:43 AM
Cititi inainte de a face o propunere
Inainte sa propuneti ceva ar trebui sa va ganditi de ce o faceti.
- pentru ca pot, pentru ca e cool, ca sa ma simt important, din lipsa de ocupatie, am vazut un anime misto si vreau sa citesc manga in romana, vreau sa-i ajut pe baieti cu o idee pentru ca nu mai stiu ce sa traduca, etc. nu sunt motive valabile pentru o propunere si probabil vor fi ignorate.

Ideal ar fi ca inainte sa propuneti o manga, s-o fi citit deja, nu sa va luati dupa ce zic altii despre ea. Ideal ar fi ca atunci cand propuneti o manga sa va ganditi si la ceilalti care urmeaza s-o citeasca, nu numai la voi, pentru ca noi nu lucram aici pentru o singura persoana.

Nu exagerati cu numarul de volume. Exista in staff oameni care au la activ mult mai multe manga-uri decat ati apucat voi sa cititi, din care multe poate ar merita traduse in romana. Stim si noi manga-uri de peste 10 volume, nu avem nevoie de propuneri in domeniul asta. Prioritate au oneshot-urile.

Fara hentai sau subgenurile lui.

Nu propuneti manga-uri neterminate sau incomplet scanlate, avem si aici destule idei. Nu suntem un grup cu releas-uri saptamanale, facem ce putem, cand putem, cand vrem. Exista, totusi, grupuri care traduc in special astfel de proiecte si fac treaba destul de buna. Puteti merge la ei cu propunerile. Noi vom incerca sa acoperim un alt segment de piata Confused.

Orice manga lunga sau ongoing la care lucram/vom lucra e doar o exceptie pe care ne-am permis-o, nu se vrea un precedent care sa induca la un flux de asemenea proiecte.

Pana sa apara pe site, o manga trece prin multe ore de lucru si prin mainile a mai multor oameni. Ca sa traducem o manga propusa de voi, un anumit numar de persoane din staff trebuie sa fie de acord. Ganditi-va si la asta inainte sa propuneti ceva. Nu va plangeti daca propunerea va e respinsa, preferintele fiecaruia sunt, intr-un final, subiective. Nu confundati ce facem noi aici cu o obligatie. N-o sa lucram pe ceva ce nu ne place.

Surprindeti-ne!

[Image: Me-and-the-Devil-Blues-v02c02p05-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Contact UsMangazupReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication