07-03-2010, 10:48 AM
Ei bine , am inceput de o saptamana un proiect serios(cel putin din punct de vedere personal).Este vorba de o banda desenata alb negru cu grafica pot spune excelenta din punctul meu de vedere ,dar nu vreau sa fiu prea mandra
.Am terminat deja 17 pagini si intr-o saptamana sper sa desenez inca pe atat (daca nu mai mult).Genurile abordate sunt shounen , supernatural,fantasy,comedy , adventure,romance.In aceasta vacanta vreau sa termin cel putin 4 capitole (mult de lucru...dar asta e arta).Inca nu am aplicat tusul (pentru contur ).La asta sper sa ma ajute un coleg care se pricepe la folosirea carbunelui si tusului.Deci daca ma ajuta pot spune k sunt o profesionista cu un staff member.
.
IN FINE!!INTREBAREA MEA E CU CE EDITURA POT COLABORA PENTRU PUBLICAREA PE PIATA ROMANA(DESIGUR , PUBLICAREA PLANUITA ABIA PESTE APROXIMATIV 4 LUNI)?
.Am terminat deja 17 pagini si intr-o saptamana sper sa desenez inca pe atat (daca nu mai mult).Genurile abordate sunt shounen , supernatural,fantasy,comedy , adventure,romance.In aceasta vacanta vreau sa termin cel putin 4 capitole (mult de lucru...dar asta e arta).Inca nu am aplicat tusul (pentru contur ).La asta sper sa ma ajute un coleg care se pricepe la folosirea carbunelui si tusului.Deci daca ma ajuta pot spune k sunt o profesionista cu un staff member.
.IN FINE!!INTREBAREA MEA E CU CE EDITURA POT COLABORA PENTRU PUBLICAREA PE PIATA ROMANA(DESIGUR , PUBLICAREA PLANUITA ABIA PESTE APROXIMATIV 4 LUNI)?